Raed Arafat: Nu demisionez. Mă pun la dispoziţia premierului

de:
25 nov. 2015
0 afișări
Raed Arafat: Nu demisionez. Mă pun la dispoziţia premierului

„Demisia are două sensuri: să îți asumi o responsabilitate că ai greșit sau să fugi de responsabilitate. Eu asta nu fac, nu fug de responsabilitate. Eu nu fug de răspundere. Dacă se află că eu am greșit, mă pun la dispoziția premierului. Dacă am știut de această adresă, eu plec. Dar eu nu am știut. Eu am fost mințit.Și pentru că nu am știut, iau măsuri acolo unde s-a greșit”, a declarat Arafat, conform realitatea.net.

„Adresa prin care se solicita unei festivităţi în aceeaşi clădire (…) s-a confirmat că ISU a avut cunoştinţă de adresă şi de club. S-a trimis sesizarea la DNA, cu toate documentele pe care le-am găsit. La ISU Bucureşti va fi numită o conducere interimară. (…) Şi acum îmi cer scuze că am transmis că ISU nu ştia de clubul Colectiv.”, a completat Raed Arafat ulterior, într-o conferinţă de presă susţinută alături de ministrul Sănătăţii.

Miercuri dimineaţă, o ancheta interna a fost anunţată la ISU București și Ilfov, după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat documente care demonstrau faptul că cei de la ISU știau că în fosta fabrică Pionierul se organizau evenimente cu cel puțin 2.000 de persoane. Întreaga conducere ISU București a fost suspendata din funție și a fost pusă la dispoziție până la finalizarea anchetei. 

Cookies