ARHIVA B365

Raed Arafat: ISU a răspuns solicitării privind Colectiv. Nu există dovezi că s-au făcut verificări

Raed Arafat a declarat, pentru MEDIAFAX.ro, că marţi seară, după ce a aflat de adresa de la societatea Emagic – în care se arăta că organizau la platforma Pionierul şi clubul Colectiv un eveniment cu 2.000 de persoane, în 25 şi 26 septembrie -, a fost trimis un control la ISU Bucureşti, pentru a verifica ce s-a făcut cu acea adresă.

În urma verificărilor, au fost găsite atât adresa, cât şi două răspunsuri la aceasta, din 25 septembrie, către Emagic, în care ISU Bucureşti prezenta obligaţiile societăţii, dar nu au fost găsite dovezi că cineva a verificat ca acel club să aibă cel puţin autorizaţie să desfăşoare o astfel de activitate, a mai spus secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

„Există pe adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o adresă pentru un eveniment cu 2.000 de persoane. Au fost trimise două adrese spre firmă, dar nu există nicio dovadă că s-a făcut vreo verificare. Când vine o adresă, trebuie să se ţină cont de ea şi să se verifice locul în care se orgnizează evenimentul. Nu putem găsi argumentul că nu avem oameni, putem să-i luăm din alte locuri”, a precizat Raed Arafat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti susţine că nu a ştiut de existenţa Clubului Colectiv din Capitală, însă un fax descoperit de Gazeta Sporturilor arată că instituţia avea cunoştinţă de acest lucru.  Pe 23 septembrie 2015, la 23:32:13, din calculatorul firmei de evenimente Emagic a pornit un fax către numărul 021.242.09.90 al dispeceratului IGSU.

„Organizăm un festival în datele de 25 și 26 septembrie a.c. în clubul Colectiv și la etajul 1 al fabricii Pionierul din strada Tăbăcarilor nr. 7, sector 4, București”, i-au anunțat cei de la Emagic pe pompieri, conform tolo.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button