Raed Arafat a semnat ordinul de urgență. Carantină prelungită într-un oraș important din Ilfov de luni seară

12 apr. 2021
278 Afișari
Raed Arafat a semnat ordinul de urgență. Carantină prelungită într-un oraș important din Ilfov de luni seară

Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu 14 zile pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, începând de luni seară, potrivit unui ordin semnat de Raed Arafat. Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este de 9,54 la mia de locuitori în Bragadiru.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov”, a transmis Prefectura Ilfov.

Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Astfel, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordniul privind prelungirea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru, începând din 12 aprilie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 raportată luni este de 9,54 la o mie de locuitori în oraşul Bragadiru.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Propunerea a fost înaintată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6962 din 12.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru orașul Bragadiru, județul Ilfov, începând cu data de 12.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Vă rugăm să respectați măsurile obligatorii impuse tuturor persoanelor care se află permanent în localitatea carantinată sau care tranzitează zona carantinată, se arată în informarea Prefecturii Ilfov.

Cookies