ÎN BUCUREȘTI

Raed Arafat a semnat ordinul de urgență! Carantină prelungită în șase localități din Ilfov cu încă 14 zile

Raed Arafat a semnat ordinul încă de luni seară. Mai multe localități din Ilfov sunt nevoite să prelungească perioada de carantină în vederea limitării răspândirii COVID-19. Ce zone sunt vizate.

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile pentru localităţile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca şi Măgurele, începând de luni seara, și de marți în Clinceni şi Copăceni.

Raed Arafat a semnat ordinul

Ordinele emise de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de luni de la ora 22:00 până pe 19 aprilie la aceeaşi oră.

De asemenea, începând de marţi, măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile și pentru localităţile Clinceni şi Copăceni.

Ordinele emise de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de marţi de la ora 5:00 pentru Clinceni şi de la ora 22:00 pentru Copăceni.

Lista localităților din județul Ilfov pentru care a fost instituită măsura de carantină zonală, în vigoare la data de 5 aprilie 2021, ora 22:00 poate fi consultată aici.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button