Raed Arafat a semnat ordinul. Comuna Dragomireşti-Vale intră în carantină pentru 14 zile de azi de la ora 22.00

30 mart. 2021
192 Afișari
Raed Arafat a semnat ordinul. Comuna Dragomireşti-Vale intră în carantină pentru 14 zile de azi de la ora 22.00

Raed Arafat a semnat ordinul marți. Astfel, Comuna Dragomireşti-Vale intră în carantină pentru 14 zile, începând de marți, până în data de 13 aprilie.

Comuna Dragomireşti-Vale intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile începând de marţi seară, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov.

Ordinul şefului DSU, secretar de stat dr. Raed Arafat, stipulează instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomireşti-Vale, cu satele aparţinătoare Dragomireşti-Vale, Dragomireşti-Deal şi Zurbaua, judeţul Ilfov, de marţi, de la 22,00, până pe 13 aprilie, la aceeaşi oră.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 60 din 30.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Dragomirești-Vale, cu satele aparținătoare Dragomirești-Vale, Dragomirești-Deal și Zurbaua, județul Ilfov.

Propunerea a fost înaintată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis următoarele Ordinul nr. 6795 din 30.03.2021 privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomirești-Vale, cu satele aparținătoare Dragomirești-Vale, Dragomirești-Deal și Zurbaua, județul Ilfov, începând cu data de 30.03.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 13.04.2021 ora 22:00.
Pentru măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în localitatea carantinată sau care tranzitează zona carantinată, vă rugăm să consultați Ordinul Șefului DSU nr. 6795/30.03.2021!

Pentru modelele de adeverință de la angajator / declarație pe proprie răspundere, vă rugăm să accesați secțiunea ACASĂ din pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau secțiunea SITUAȚII DE URGENȚĂ: https://if.prefectura.mai.gov.ro/des…/situatii-de-urgenta/.

Cookies