Raed Arafat a semnat ordinul. Carantina a fost prelungită în mai multe localități din Ilfov

08 apr. 2021
179 Afișari
Raed Arafat a semnat ordinul. Carantina a fost prelungită în mai multe localități din Ilfov

Carantina a fost prelungită în mai multe localități din Ilfov miercuri seară, conform unui ordin semnat de Raed Arafat, şeful DSU.

Atenție, carantina a fost prelungită în mai multe localități din Ilfov! Măsura carantinei a fost prelungită cu două săptămâni în comunele ilfovene Baloteşti, Snagov şi Ştefăneştii de Jos şi cu şapte zile în comuna Mogoşoaia.

Carantina a fost prelungită în mai multe localități din Ilfov:

Potrivit Prefecturii Ilfov, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, hotărâri privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Baloteşti, cu satele aparţinătoare Baloteşti, Dumbrăveni şi Săftica, comuna Snagov, cu satele aparţinătoare Snagov, Ciofliceni, Ghermăneşti, Tâncăbeşti şi Vlădiceasca, comuna Ştefăneştii de Jos, cu satele aparţinătoare Ştefăneştii de Jos, Creţuleasca şi Ştefăneştii de Sus.

Ulterior, şeful DSU, Raed Arafat, a emis ordine privind prelungirea măsurii de carantină zonală în aceste comune, cu 14 zile, începând din 7 aprilie, ora 22.00, până în 21 aprilie, ora 22.00.

De asemenea, măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 7 zile pentru comuna ilfoveană Mogoşoaia, cu satul aparţinător Mogoşoaia, începând din 7 aprilie, de la ora 22.00.

În urma unei alte hotărâri a CJSU, comuna ilfoveană Gruiu intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Măsura se aplică şi satelor aparţinătoare Gruiu, Lipia, Şanţu Floreşti şi Siliştea Snagovului, începând din 7 aprilie, ora 22.00.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 anunţată miercuri este de 9,6 la mia de locuitori în Baloteşti, 12,31 în Snagov, 8.13 în Ştefăneştii de Jos, 6,3 în Mogoşoaia şi 8,47 în Gruiu.

Numărul localităţilor din Ilfov aflate în carantină a ajuns la 28.

Cookies