ȘTIRI

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de un fan al Dianei Şoşoacă: ”Dă-ți demisia să nu mori. Vin cu toporul”

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de un fan al Dianei Şoşoacă care a precizat că dacă șeful DSU nu-și dă demisia vine la București cu toporul pentru a-și face dreptate.

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de un fan al Dianei Şoşoacă. Bărbatul amenință că, dacă Arafat nu-și dă demisia, vine la București cu toporul în mână, pentru a-și face propria dreptate.

„Domnu’ Arafat. Astăzi ţi-am pregătit ceva frumos. Vreau să vă arăt ce am pregătit pentru domnu’ Arafat. Îţi dau să vezi ce trebuie să primeşti dacă nu îţi dai demisia de bună voie şi nesilit de nimeni, ca să fii judecat cum trebuie că ai trădat poporul român. Uite ce îţi dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea, că ştie că mă ţine să vin la Parlament. Toporul nu vreau să îl folosesc pentru că nu sunt omul care vrea să facă la fel ca voi crime, dar dacă trebuie, o să folosesc şi toporul pentru poporul român”, spune timişoreanul Daniel Gaşpar, într-o înregistrare de pe pagina sa de Facebook, înainte de a se lăuda cu un topor, un ciocan, o rangă şi o lopată, scrie RomâniaTV.

Omul spune spune că a pregătit un ciocan cu care să-i dea peste mâini lui Arafat, o rangă cu care să-i dea peste glezne, „dacă nu termină cu prostiile” și o lopată pentru „groapa pe care ai săpat-o pentru România, să te îngrop în ea”.

„Vă rog să îi trădaţi şi voi pe ei cum ne-au trădat şi ei pe noi. Să simtă cum e să fii trădat. Să veniţi cu noi în stradă, să îi doborâm, să îi judecăm corect, nu omorâţi, dar să îi judecăm corect şi să punem ţara asta înapoi pe picioare”.

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de un fan al Dianei Şoşoacă

”Arafat, vin după tine. Dă-ţi demisia cât mai ai timp, să intri într-o puşcărie şi să nu mori. Îţi fac o promisiune. Ai de ales. Varianta A. Îţi dai demisia şi laşi poporul român să trăiască în pace şi e valabil şi pentru ăia din guvernare. Eu o vreau pe doamna Şoşoacă în Guvern pentru că e un om corect şi a ţipat pentru România. Dacă nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, aşa de bună voie, o să fii luat cu forţa şi o să mestecăm din tine, crede-mă. Mestecăm fiecare parte din tine până nu mai rămâne nimic”, se mai arată în înregistrare.

Postarea prin care timișoreanul făcea amenințările cu moartea a dispărut, ulterior, de pe pagina acestuia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button