ARHIVA B365

Radu Stroe: Sunt la a treia excludere din PNL, pe aceasta a dorit-o Antonescu

„BPN a votat excluderea. Am exprimat regretul pentru acest fapt. Am menţionat în timpul şedinţei că în ceea ce am spus eu la postul de televiziune respectiv era un lucru îndeobşte cunoscut în organismele partidului, am exprimat regretul că unii colegi au fost extrem de ofuscaţi de această chestiune. S-a făcut propunerea şi s-a votat excluderea. (…) De fapt domnul Antonescu a fost cel care a dorit acest lucru. A fost o propunere a domnului Quintus de suspendare pe şase luni din funcţia de vicepreşedinte”, a mai spus Stroe, citat de româniatv.net.

Radu Stroe consideră că nu este un trădător, aşa cum i-a spus Crin Antonescu, şi a precizat că se află la cea de-a treia excludere din PNL din 1990 până în prezent. Prima oară a fost exclus în noiembrie 1992, când preşedintele de la acea vreme, Radu Câmpeanu, a decis scoaterea liberalilor din Convenţia Democratică, iar el a cerut demisia acestuia.

Stroe a mai menţionat că speră să revină în PNL ”cât de curând”, arătând că nu doreşte să se alăture social-democraţilor sau platformei economice anunţate de Călin Popescu-Tăriceanu. Stroe a amintit că nu poate fi considerat un apropiat al PSD, întrucât după referendumul din decembrie 2012 de suspendare a preşedintelui social-democraţii au cerut demisia sa din funcţia de ministru de Interne la o întrunire la Murighiol.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button