ARHIVA B365

Radu Stroe, după excluderea din PNL: Asta-i viaţa. Eu nu mă simt un trădător

„Eu am criticat ieşirea din USL şi de la guvernare, iar astăzi au votat această excludere. Asta-i viaţa. Eu nu mă simt un trădător”, a declarat Radu Stroe, după şedinţa Biroului Politic, potrivit româniatv.net.

„Eu nu-mi reproşez nimic, dar colegii mei au considerat că am avut o ieşire acuzatoare la adresa domnului preşedinte Antonescu şi a partidului. Eu am spus doar că simt că scorul partidului la alegerile europarlamentare nu va fi cel scontat şi că din păcate domnul, Antonescu, părăsind USL şi ieşind de la guvernare, nu va amai avea suficienta şanse pentru a câştiga preşedinţia României”, a explicat Radu Stroe.

Biroul Politic al Partidului Naţional Liberal a decis, cu 53 de voturi pentru, 10 împotrivă şi un vot nul, să propună Delegaţiei Permanente excluderea Radu Stroe din PNL. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Radu Stroe este un trădător şi le-a mulţumit colegilor că au ales să rezolve „în mod civilizat, decent şi hotărât ceea ce orice partid are de rezolvat în asemenea situaţie”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button