Radu Mihaiu se întâlnește astăzi cu bucureștenii. Cetățenii sunt așteptați în Parcul Motodrom, unde se vor discuta problemele Sectorului 2

06 iul. 2023
1931 afișări
Radu Mihaiu se întâlnește astăzi cu bucureștenii. Cetățenii sunt așteptați în Parcul Motodrom, unde se vor discuta problemele Sectorului 2
Radu Mihaiu se întâlnește astăzi cu bucureștenii. Cetățenii sunt așteptați în Parcul Motodrom, unde se vor discuta problemele Sectorului 2 | Foto simbol: Facebook-Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul din Sectorul 2 al Capitalei va avea o nouă întâlnire cu cetățenii. Bucureștenii sunt invitați astăzi, 6 iulie 2023, la discuția cu edilul ce va avea loc în Parcul Motodrom.

Radu Mihaiu are o nouă întâlnire cu bucureștenii din S2

Radu Mihaiu îi invită pe oamenii din Sectorul 2 la un nou dialog deschis. Întâlnirea va avea loc joi, 6 iulie 2023, în Parcul Motodrom, la ora 18:00. Primăria Sectorului 2 a transmis:

Radu Mihaiu, vine în Parcul Motodrom pentru a discuta cu cei care locuiesc în zonă despre problemele curente și despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul întregii comunități, dar și despre proiectele de viitor.

Sunt așteptate toate persoanele ce sunt interesate de problemele zonei respective. În cadrul acestei întâlniri va avea loc un schimb de idei, astfel încât să fie găsite cele mai bune soluții pentru remedierea problemelor pe care le întâmpina comunitate.

Temele de discuție vor fi:

  • reabilitările de blocuri;
  • modernizarea străzilor;
  • ecologizarea salbei de lacuri;
  • parcuri și spații verzi;
  • curățenie și control.

Te-ar mai putea interesa și:

Ce se mai întâmplă în Sectorul 2

Tot joi, administrația publică a informat că urmează să fie făcută curățenie generală pe Bulevardul Ferdinand I. Echipele de salubrizare vor interveni pe sensul de mers dinspre Bulevardul Pache Protopopescu spre Șoseaua Mihai Bravu.

Astfel că, șoferii sunt rugați să nu parcheze mașinile pe segmentul de drum menționat mai sus. Intervalul orar în care vehiculele nu trebuie lăsate pe bulevard este 10:00 – 17:00.

Vom acționa mecanizat, cu utilaje, curățând până la bordură și pe trotuare, și de aceea avem rugămintea să nu lăsați mașinile parcate în zonă.

Continuăm curățenia generală pe marile bulevarde de la noi din sector și la fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil.

Cei ce nu vor ține cont de informarea transmisă de Primăria Sectorului 2, și vor lăsa mașinile parcate pe Bulevardul Ferdinand, riscă să fie amendați.

Cookies