LA MINE-N CARTIER

Radu Mihaiu recunoaște: Programul de reabilitare din Sectorul 2 a fost foarte prost gestionat

Aflat pe teren, Radu Mihaiu a profitat de faptul că l-a prins ploaia și a mers să vadă o recepție a unui bloc reabilitat. Concluzia primarului Sectorului 2 a fost că „programul de reabilitare a fost foarte prost gestionat”. Iată care sunt motivele.

Radu Mihaiu recunoaște: Programul de reabilitare din Sectorul 2 a fost foarte prost gestionat

Radu Mihaiu a fost să vadă recepția unui bloc reabilitat. Edilul a găsit la fața locului: infiltrații, tâmplărie nefuncțională și finisaje prost executate.

„Dacă tot m-a prins ploaia pe teren, m-am dus să văd și o recepție de la un bloc reabilitat. Infiltrații, tâmplărie nefuncțională, finisaje proaste – asta am găsit la fața locului.”, spune Radu Mihaiu pe Facebook.

Radu Mihaiu: „Nu pentru asta plătim atâția bani”

Primarul Sectorului 2 a oprit de-ndată recepția blocului. Acesta a cerut asociației să identifice toate problemele, declarând că „nu se poate să predăm blocul în asemenea hal”. Constructorul va trebui să soluționeze toate problemele, pe banii lui.

„Am oprit imediat recepția. Am cerut asociației să elaboreze o listă cu toate problemele depistate. Constructorul trebuie să le soluționeze pe toate, pe banii lui. Rapid. Nu se poate să predăm blocul în asemenea hal. Nu pentru asta plătim atâția bani.”, a declarat Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu recunoaște că „programul de reabilitare a fost foarte prost gestionat”.

„Calitatea lucrărilor lasă de dorit. Recepțiile au rămas restante ani la rândul. Asociațiile ignorate, iar banii plătiți. Stop.”, declară primarul Sectorului 2.

Primarul Sectorului 2 își propune să meargă personal la fiecare recepție

Mihaiu spune că se va asigura că lucrările de reabilitare vor fi făcute la un nivel decent, chiar dacă asta înseamnă să meargă „personal la fiecare recepție în parte”.

„Nu dăm milioane de lei ca să generăm lucrări pentru firme și probleme pentru asociații.”, a mai spus Radu Mihaiu.

Sursă foto: Facebook/ Radu Mihaiu


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button