Radu Mihaiu organizează dezbateri cu locuitorii Sectorului 2. „Stabilim împreună prioritățile pe termen mediu și lung”

24 iun. 2022
216 Afișari
Radu Mihaiu organizează dezbateri cu locuitorii Sectorului 2. „Stabilim împreună prioritățile pe termen mediu și lung”
Radu Mihaiu organizează dezbateri cu locuitorii Sectorului 2. „Stabilim împreună prioritățile pe termen mediu și lung” | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu a anunțat că va organiza o serie de întâlniri cu locuitorii ariei pe care o administrează, în cadrul cărora dorește să discute despre prioritățile sectorului pe termen mediu și lung.

Radu Mihaiu se întâlnește cu locuitorii Sectorului 2

Radu Mihaiu a anunțat că a fost începută procedura de actualizare a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană din Sectorul 2.

Cu această ocazie, locuitorii sectorului sunt invitați de edil la întâlniri ce vor avea loc până la mijlocul lunii iulie. În cadrul acestora cetățenii își pot exprima părerea în ceea ce privește nevoile sectorului.

Primarul Sectorului 2 le-a transmis oamenilor următorul mesaj:

Meritul unei comunități nu e dat de cât de bine îi merge, ci de cât de rapid se adaptează când lucrurile nu stau pe roze. Pandemia, războiul din vecini, explozia prețurilor – toate acestea ne-au dat viața peste cap. Prioritățile s-au schimbat. Posibilitățile au suferit modificări. Azi nu mai e la fel ca acum doi ani.

Totuși, viața merge înainte. Acum, mai mult ca oricând, se simte nevoia să ne unim eforturile, să ne stabilim împreună obiectivele. Să devenim o comunitate mai solidă, mai concentrată pe soluții și în definitiv, mai rezistentă.

Edilul dorește să stabilească împreună cu locuitorii sectorului care ar trebui să fie prioritățile administrației publice pentru următoarea perioadă.

Unde vor avea loc aceste întâlniri

Primarul Sectorului 2 a anunțat că la finalul acestor serii de dezbateri, ce vor avea loc între el și cetățeni, speră si aibă o imagine mai clară a ceea ce este necesar și ce doresc oamenii din aria administrată de el.

Iată care este calendarul întâlnirilor:

  • Luni, 27.06, ora 17:30 – în Parcul Tei,
  • Marți, 28.06, ora 17:30 –  în Parcul Morarilor,
  • Marți, 12.07, ora 17:30 – în Parcul Plumbuita,
  • Miercuri, 13.07, ora 17:30 – în Parcul Icoanei,
  • Joi, 14.07, ora 17:30 – în Parcul Țepeș Vodă,
  • Vineri, 15.07, ora 17:30 – în Parcul Păsărari,
  • Luni, 18.07, ora 17:30 – în Parcul Motodrom.
Cookies