Radu Mihaiu nu mai accceptă mizeria din Sectorul 2. „Dăm amenzi chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos”

24 mai 2021
111 Afișari
Radu Mihaiu nu mai accceptă mizeria din Sectorul 2. „Dăm amenzi chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos”

Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, nu mai acceptă mizeria din sector. El a declarat că autoritățile dau „amenzi chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos”.

Radu Mihaiu nu mai accceptă mizeria din sector

Radu Mihaiu spune că atâta timp cât cetățenii nu se deplaseză câțiva metri până la coșul de gunoi, aruncă gunoiul menajer la cel mai apropiat coș stradal sau gunoiul se aruncă pe lângă coșul plin, „vom trăi în mizerie”.

„Cât timp nu ne deranjăm să mergem patru metri până la un coș, cât timp ne scoatem gunoiul din casă la cel mai apropiat coș stradal sau cât timp aruncăm pe lângă când e plin, vom trăi în MIZERIE.”, declară Radu Mihaiu pe Facebook.

„Dăm amenzi chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos”

Primarul Sectorului 2 amenință cu amenzi „chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos”.

„Nu știu voi, dar eu nu vreau și nici nu accept asta. Continuăm să îi sancționăm pe toți cei care batjocoresc astfel Sectorul 2. Dăm amenzi chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos. Dăm amenzi până vom înțelege că pentru spațiul public suntem toți responsabili.”, spune edilul.

Cetățenii sunt rugați să depună un efort minim pentru a păstra curățenia din Sectorul 2.

„Nu putem avea câte un angajat pentru fiecare om. Nu putem mătura din oră-n oră. E nevoie și de un minim de efort din partea fiecăruia pentru a păstra curățenia.”, a mai spus Radu Mihaiu.

Sursă foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Cookies