Radu Mihaiu își dă întâlnire cu bucureștenii și săptămâna aceasta. Ședința are loc joi în Parcul Nichita Stănescu

16 aug. 2023
1358 Afișari
Radu Mihaiu își dă întâlnire cu bucureștenii și săptămâna aceasta. Ședința are loc joi în Parcul Nichita Stănescu
Radu Mihaiu își dă întâlnire cu bucureștenii și săptămâna aceasta. Ședința are loc joi în Parcul Nichita Stănescu | Sursă foto: Agerpres

Primarul Radu Mihaiu îi anunță pe bucureșteni că mâine seară are programată o nouă întâlnire în cadrul căreia se vor discuta problemele Sectorului 2. „Ședința” va avea loc de această dată în Parcul Nichita Stănescu.

Radu Mihaiu își dă întâlnire cu bucureștenii în Parcul Nichita Stănescu

Așa cum ne-a obișnuit în săptămânile trecute, Radu Mihaiu va avea o nouă întrevedere cu cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 al Capitalei. În cadrul „ședinței” din această săptămână sunt așteptate toate persoanele preocupate de bunăstarea sectorului.

Persoanele interesate să ia parte la această discuție cu primarul Radu Mihaiu, sunt așteptate mâine (joi-17 august 2023) în Parcul Nichita Stănescu. Întâlnirea va începe de la ora 18:00.

Astfel că, bucureștenii au ocazia de a discuta cu edilul despre problemele pe care le întâmpină în viața cotidiană, și care și-ar putea găsi o rezolvare cu ajutorul administrației publice.

Temele de discuție ce vor fi abordate

Primarul Sectorului 2, le-a transmis bucureștenilor și o serie de de teme pe baza cărora vor avea loc discuțiile dintre edil și oameni. Iată care sunt acestea:

  • Amenajarea spațiilor verzi din aria respectivă,
  • Modernizarea străzilor,
  • Curățenie și control,
  • Proiecte ce vizează Parcul Național.

Cu toate astea, pe lângă discuțiile pe baza temelor enumerate mai sus, cetățenii vor afla și detalii în ceea ce privește proiectele Primăriei. Se va discutat atât despre cele ce au fost deja implementate de administrația publică, cât și despre cele ce urmează să fie puse în practică în viitor.

În ultima perioadă, primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a organizat acest gen de întâlniri cu bucureștenii în fiecare săptămână. Edilul dorește să discute față în față cu cât mai mulți dinte locuitorii zonelor pe care le administrează, motiv pentru care locul de întâlnire este mereu altul.

Cookies