Radu Mihaiu implică cetățenii Sectorului 2 în deciziile administrative. „Proiectul a mers atât de bine încât a fost preluat și de primăriile din Timișoara și Brașov”

26 apr. 2022
565 Afișari
Radu Mihaiu implică cetățenii Sectorului 2 în deciziile administrative. „Proiectul a mers atât de bine încât a fost preluat și de primăriile din Timișoara și Brașov”
Radu Mihaiu implică cetățenii Sectorului 2 în deciziile administrative. „Proiectul a mers atât de bine încât a fost preluat și de primăriile din Timișoara și Brașov” | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, dorește să creeze punți între administrația locală, școli și comunitate. Pentru a putea face acest lucru edilul a selectat, ca și reprezentanți ai primarului în Consiliile de administrație, persoane din comunitate.

Radu Mihaiu implică cetățenii Sectorului 2 în deciziile administrative

Radu Mihaiu a transmis, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, dorința de a implica comunitatea în administrația locală, pe cât de mult posibil.

Primul pas pentru îndeplinirea acestui obiectiv a fost de a selecta reprezentanți ai primarului în cadrul Consiliului de administrație, care fac parte din comunitate.

Astfel că, conform celor transmise de primar, 77 de cetățeni ai Sectorului 2 au fost aleși că reprezentați ai primarului, pentru 77 de școli din aria sectorului.

Radu Mihaiu a transmis următorul mesaj:

Vreau să le mulțumesc tuturor acestor oameni care s-au implicat și datorită cărora multe probleme au fost rezolvate.

Primăriile din țară preiau exemplul Sectorului 2

Datorită rezultatelor bune pe care proiectul implementat de Radu Mihaiu le-a avut, alte administrații din România au decis să îl preia. Conform celor transmise de primar:

Proiectul a mers atât de bine încât a fost preluat și de primăriile din Timișoara și Brașov. (…) Ne îndreptăm cu pași rapizi spre o societate în care comunitatea este din ce în ce mai implicată în deciziile administrative, și asta e un lucru bun!
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, dorește să implice cetățenii în administrație într-un procent cât mai mare.
De aceea, săptămâna trecută același model a fost aplicat și în ceea ce privește reprezentații Consiliului Local, în Consiliile de Administrație ale Școlilor.
Cookies