Radu Mihaiu îi invită pe locuitorii Sectorului 2 la o nouă întâlnire joi, 21 septembrie. Printre subiectele propuse se numără modernizarea infrastructurii rutiere și curățenia

19 sept. 2023
3219 Afișari
Radu Mihaiu îi invită pe locuitorii Sectorului 2 la o nouă întâlnire joi, 21 septembrie. Printre subiectele propuse se numără modernizarea infrastructurii rutiere și curățenia
Radu Mihaiu îi invită pe locuitorii Sectorului 2 la o nouă întâlnire joi, 21 septembrie. Printre subiectele propuse se numără modernizarea infrastructurii rutiere și curățenia | Sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, îi invită pe bucureșteni la o nouă întâlnire care va avea loc săptămâna aceasta. Locuitorii din Sectorul 2 sunt așteptați pentru a aborda mai multe subiecte de interes.

Radu Mihaiu îi aștepată pe bucureșteni la o nouă întâlnire joia aceasta

Radu Mihaiu a anunțat, pe pagina de Facebook, că îi așteaptă pe bucureșteni joi, pe data de 21 septembrie, în Piața Milan Rastislav Štefánik (fosta Piața Italiană). Întâlnirea va începe la ora 18:00.

În cadrul acesteia vor fi aduse în discuție mai multe subiecte de interes pentru locuitori. Se va vorbi despre:

  • curățenie și control,
  • sistematizare străzi,
  • modernizare infrastructură rutieră,
  • zile festive în cartier.
Întâlnire Radu Mihaiu | Sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu
Întâlnire Radu Mihaiu | Sursa foto: Facebook – Radu Mihaiu

În Parcul Florilor din Sectorul 2 au fost amenajate trei terenuri noi de baschet

În Parcul Florilor din Sectorul 2 au fost amenajate trei terenuri noi de baschet. Primarul Radu Mihaiu îi invită pe locuitori să vină aici pentru a-și petrece timpul liber și pentru a face sport.

Terenurile au fost amenajate recent, iar Primăria Sectorului 2 îi îndeamnă pe bucureșteni să vină aici să facă mișcare:

Parcul Florilor are trei terenuri noi de baschet 3×3. Au fost amenajate de curând şi îşi aşteaptă iubitorii de joc şi mişcare.

Primăria a menționat faptul că oamenii au fost cei care și-au dorit noi terenuri de baschet și au propus acest lucru la întâlnirile cu primarul Radu Mihaiu.

Iată ce a transmis acesta:

În toate întâlnirile cu cetățenii pe care le-am avut, a apărut recurent nevoia de mai multe locuri pentru făcut sport. Am inaugurat anul trecut un teren de baschet extraordinar de popular în parcul Morarilor, pe lângă terenul mare de fotbal și cele de mini-fotbal.

Mă bucur că am reușit în această toamnă să deschidem încă 3 terenuri pentru baschet 3×3, de data asta în parcul Florilor. Toate disponibile la liber. Pentru că mai mult sport înseamnă mai multă bunăstare. Haideți acolo, s-ar putea să ne întâlnim!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies