Radu Mihaiu îi invită pe bucureștenii din S2 la ședința de sector de joi, care va fi în intersecția Calea Moșilor X Eminescu. Străzile și reabilitarea blocurilor, pe ordinea de zi

11 oct. 2023
2435 Afișari
Radu Mihaiu îi invită pe bucureștenii din S2 la ședința de sector de joi, care va fi în intersecția Calea Moșilor X Eminescu. Străzile și reabilitarea blocurilor, pe ordinea de zi
Radu Mihaiu îi invită pe bucureștenii din S2 la ședința de sector de joi, care va fi în intersecția Calea Moșilor X Eminescu. Străzile și reabilitarea blocurilor, pe ordinea de zi. Sursa foto: Radu Mihaiu/ Facebook

Radu Mihaiu își dă întâlnire cu bucureștenii pentru a discuta despre problemele curente. Ședința va avea loc joi, în intersecția dintre Calea Moșilor și Strada Mihai Eminescu.

Întâlnirea are loc la ora 18:00

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, continuă întâlnirile cu cetățenii. Astfel, joi, 12 octombrie, începând cu ora 18:00, oamenii sunt așteptați în intersecția dintre Calea Moșilor și Str. Mihai Eminescu nr. 185 la o discuție despre problemele curente din sector.

Bucureștenii care locuiesc în zonă vor avea ocazia să discute față în față cu primarul și să afle informații despre proiectele de viitor pe care PS2 le are în plan.

Cei care locuiţi în zonă aveţi ocazia să discutaţi personal despre problemele curente şi despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul întregii comunităţi, dar şi să aflaţi detalii despre proiectele de viitor pe care le avem în vedere”, a transmis PS2 pe Facebook.

Temele de discuție stabilite pentru ședința de mâine sunt următoarele:

  •  curățenie și control
  •  modernizare infrastructură rutieră
  •  reabilitări blocuri

PS2 a transmis pe Facebook că îi așteaptă pe cetățeni în număr cât mai mare la ședința de sector:

Vă aşteptăm să ne fiţi alături şi să participaţi activ la un schimb de idei utile pentru sectorul nostru! Părerea voastră contează pentru noi!

Ședință de sector cu Radu Mihaiu
Ședință de sector cu Radu Mihaiu. Sursa foto: Primăria Sectorului 2/ Facebook

Se face curățenie generală în Sectorul 2

PS2 i-a informat pe bucureșteni că se va face curățenie generală pe Șoseaua Mihai Bravu, joi, 12 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Echipajele de salubritate vor acționa între Piața Hurmuzachi și Bucur Obor, pe sensul de deplasare către Bucur Obor.

Primăria i-a sfătuit pe șoferi să nu își parcheze mașinile pe partea carosabilă sau pe trotuare, pentru a le permite echipajelor să acționeze.

Operatorul de salubritate va acţiona mecanizat, cu utilaje şi de aceea avem rugămintea să nu lăsaţi maşinile parcate pe carosabil și trotuar, în ziua şi în intervalul orar menţionat.

Totodată, bucureștenii sunt rugați să dea de veste prin sector că se face curățenie, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți șoferi.

Te-ar putea interesa și:

Cookies