Radu Mihaiu îi ia la rost pe locuitorii Sectorului 2: Nu mai scoateți mobila veche pe stradă. E o bătaie de joc la adresa vecinilor și costă

03 apr. 2021
1118 Afișari
Radu Mihaiu îi ia la rost pe locuitorii Sectorului 2: Nu mai scoateți mobila veche pe stradă. E o bătaie de joc la adresa vecinilor și costă

Apel la bucureștenii din Sectorul 2. Primarul vrea să îi dezvețe de la a mai arunca mobila veche direct pe stradă.

Primarul Radu Mihaiu a făcut vineri, printr-o postare pe Facebook, un apel la locuitorii Sectorului 2 să nu mai scoată mobila veche pe stradă deoarece e ilegal și e „o bătaie de joc la adresa vecinilor”. Mai mult, acest lucru va costa pe toată lumea.

Apelul făcut de Radu Mihaiu pentru bucureșteni

„Nu mai scoateți mobila veche pe stradă – e ilegal, o bătaie de joc la adresa vecinilor și costă.

La fiecare sfârșit de lună operatorul de salubritate ridică gratis, la cerere, toate deșeurile voluminoase. Dacă nu puteți aștepta până atunci mai există varianta prin care să cereți Supercom-ului o ghenă (contracost) în care să vă puneți toate resturile de la renovare.

Altă variantă nu există – gratuit la finalul lunii sau contracost în restul timpului. Pe strada Ion Berindei un domn a crezut că poate scăpa de aceste deșeuri mai simplu și le-a scos efectiv pe stradă. Nu a scăpat mai ușor. Din contră. A fost amendat, deșeurile au fost ridicate de Supercom, dar tot el achită nota”, a transmis Mihaiu, pe Facebook.

Cookies