Radu Mihaiu e și el nervos și acuză c-au fost băgate voturi sub preș. „La Sectorul 2 e cea mai mare pondere de voturi nule din București”. E așa nervos, că scrie buruienos

12 iun. 2024
693 afișări
Radu Mihaiu e și el nervos și acuză c-au fost băgate voturi sub preș.
Radu Mihaiu e și el nervos și acuză c-au fost băgate voturi sub preș. "La Sectorul 2 e cea mai mare pondere de voturi nule din București". E așa nervos, că scrie buruienos. Sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu

Radu Mihaiu e nervos, iar în această dimineață, 12 iunie, acuză că au fost băgate voturi sub preș. Actualul primar al Sectorului 2 spune că a cerut calm o numărare a voturilor făcută transparent și corect, însă spune că deja i-a „cam sărit muștarul”.

Radu Mihaiu e nervos și spune că au fost băgate voturi sub preș

Încă de ieri, 11 iunie, actualul primar al Sectorului 2 a transmis că este o luptă dezechilibrată, iar PSD încalcă regulile. Radu Mihaiu a spus că nu se lasă descurajat, iar matematica nu minte.

În această dimineață, pe pagina de Facebook, Radu Mihaiu vorbește despre mii de voturi care sunt anulate, iar Sectorul 2 are cea mai mare pondere de voturi nule din Capitală.

Edilul spune că, zilele astea, a cerut într-o manieră calmă ca voturile să fie numărate corect și transparent, însă deja își pierde răbdarea.

La finalul mesajului, Radu Mihaiu vorbește și buruienos la adresa PSD.

Întregul mesaj al primarului Sectorului 2, mai jos:

Voi vedeți ștampila cu votat? Ei bine, comisia nu a văzut-o
E doar un exemplu din zecile de voturi recuperate cu mari eforturi. Și pe care majoritatea PSDistă din BES l-a respins din disperare. Nici ei nu au observat ștampila pusă de unul dintre voi.
Iar noi avem acces doar la suprafață. În sacii închiși sunt anulate mii. Pentru că întâmplător sau nu la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București.
5 ca acesta din poză dacă sunt pe fiecare secție și vorbim de peste 1000 de voturi corect exprimate băgate sub preș.
Zilele acestea am cerut calm o numărare transparentă și corectă, însă deja mi-a cam sărit muștarul.
Am un mesaj pentru PSD: NU scăpați de matematică, nenorociților! Verificăm sistematic tot votul.

Potrivit datelor Autorității Electorale Permanente, agregate de platforma rezultatevot.ro, Rareș Hopincă (candidat PSD-PNL) ar fi câștigat alegerile locale la Primăria Sectorului 2 cu 43,21%, iar Radu Mihaiu se clasează pe locul al doilea cu 42,79%.

Amintim că, în continuare, situația este tensionată și în Sectorul 1: Clotilde Armand reclamă, la prima oră, hoție electorală: “Au mai dispărut 1.000 voturi. Marcele, ți-am zis că nu te pricepi la matematică!”

Cookies