Radu Mihaiu anunță că taxa de urbanism din Sectorul 2 se va putea plăti prin SMS

05 mai 2021
214 Afișari
Radu Mihaiu anunță că taxa de urbanism din Sectorul 2 se va putea plăti prin SMS

Radu Mihaiu anunță că taxa de urbanism din Sectorul 2 se va putea plăti prin SMS la numărul 7530. Serviciul este disponibil de miercuri.

În același timp, se pot depune cereri şi declaraţii în format editabil.

„În Sectorul 2, Direcţia Venituri Buget Local accelerează aplicarea noilor funcţionalităţi din zona plăţilor digitale. Dacă până ieri puteaţi plăti prin sms taxa pentru eliberarea cărţii de identitate, de azi puteţi plăti prin sms la numărul 7530 taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism. Recent, am adus îmbunătăţiri şi pe site-ul Primăriei, la capitolul „Acte necesare”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

„Recent, am adus îmbunătățiri și pe site-ul Primăriei la capitolul „Acte necesare”. Epoca în care printați cererile tip, le completați de mână și apoi le scanați a apus. Acum, puteți depune cereri și declarații în format editabil. Știu, este doar o treaptă pe „scara schimbării”, dar este una urcată, nu coborâtă.

Tot pe site-ul Primăriei, veți observa că toate contractele sunt indexate. Până acum, erau doar scanate și publicate. Nu puteai depista informații după o simplă căutare utilizând cuvinte cheie. Însă, digitalizarea făcută pe bune nu mimează transparența, așa cum s-a tot practicat. Acum, puteți căuta informații utilizând cuvinte cheie, iar motorul de căutare pe care îl utilizați le și depistează. Când nu ai nimic de ascuns, nu folosești trucuri.”, a scris primarul Sectorului 2, miercuri, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Cookies