LA MINE-N CARTIER

Radu Mihaiu a vizitat luni șantierul de la Doamna Ghica. „Luna aceasta se vor finaliza toate lucrările la sol și se va deschide circulația”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost în vizită în cursul zilei de luni la șantierul de la Doamna Ghica, pentru a verifica stadiul lucrărilor dar și pentru a afla cu aproximare când zona va din nou deschisă circulației în întregime.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a efectuat în cursul zilei de luni o vizită pe șantierul de la Doamna Ghica, pentru a verifica modul în care se desfășoară lucrările. Potrivit postării publicate de edil pe pagina sa de Facebook, acesta este mulțumit de evoluția lucrărilor, despre care acesta a declarat că sunt în grafic și că nu există întârzieri.

Care este stadiul lucrărilor, potrivit lui Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2 a declarat că, în aceste zile, constructorii lucrează la încheierea lucrărilor pentru utilități dar și la asfaltarea unei porțiuni din șoseaua Colentina, porțiune care se va redeschide circulației și va elibera o bandă odată ce va fi gata.

„Azi am fost să verific șantierul de la Doamna Ghica. Se lucrează la finalizarea lucrărilor de utilități, precum și la asfaltarea bucății din șos. Colentina care a ținut prea mult timp o bandă ocupată. Până miercuri această bandă va fi redată circulației”, a declarat Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2 estimează că lucrările la sol vor fi gata până la finalul acestei luni

Radu Mihaiu a precizat că lucrările se află în grafic, dar și că luna aceasta lucrările la sol vor fi finalizate, astfel că se va putea relua circulația pe toate tronsoanele din zonă, atât pentru pietoni cât și pentru autoturisme.

„După cum mulți știți deja și breteaua care duce spre Tei a fost deja dată în folosință. Suntem în grafic. Luna aceasta se vor finaliza toate lucrările la sol și se va deschide circulația pe toate tronsoanele. Atât pe șosea, cât și pe trotuare.”, a adăugat primarul Sectorului 2.

Edilul a ținut să le mulțumească pe această cale și muncitorilor care lucrează în ciuda vremii caniculare, dar și directorului general al TCMB, Cristian Hiver, care va finaliza lucrările înaintea începerii anului școlar, după cum a promis.

„Vreau să mulțumesc în primul rând muncitorilor care trag tare deși afară e o căldură insuportabilă, dar și lui Cristian Hiver, directorul general TCMB, care se ține de promisiunea făcută și încheie aceste lucrări chiar mai devreme de începutul școlii.”, a scris Radu Mihaiu în încheierea postării.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button