ARHIVA B365

Radu Mazăre şi-a găsit un nou LOC de MUNCĂ: Nu mă mai interesează să fiu persoană publică

Aşa cum am mai spus, nu mă mai interesează să fiu persoană publică. Am primit o ofertă de muncă din partea companiei Orascom, am negociat, iar acum am primit contractul semnat. Urmează să îl semnez şi eu şi cândva, în perioada următoare, voi începe munca. Când îmi iese şi mie PFA-ul. Am ajuns la concluzia să-l fac pe persoană fizică autorizată decât în nume personal. Contractul are o perioadă de doi ani, urmând să fiu consultant în ceea ce priveşte dezvoltarea urbană şi turistică. (…) Probabil o să merg acolo de două, trei ori pe lună, în funcţie şi de cum am termene, de ce nevoi sunt acolo„, a spus Radu Mazăre, potrivit Mediafax.

El a adăugat că, datorită experienţei pe care o are, acumulată în cei 15 ani în care a administrat oraşul Constanţa, urmează să fie consultant pentru dezvolarea oraşului El Gouna, un paradis turistic de pe ţărmul Mării Roşii.

Este un oraş care are circa 25.000 de locuitori permanenţi, dar care, adăugând turiştii şi pe cei care deţin proprietăţi în zonă, ajunge la 200.000 de persoane. Eu voi ajuta la dezvoltarea oraşului, din punct de vedere urbanistic, turistic şi aşa mai departe. Ceea ce am făcut în Constanţa şi ce ştiu eu să fac„, a spus Mazăre.

Fostul primar al Constanţei a afirmat că la finalizarea contractului, dacă totul decurge bine, ar putea face acelaşi lucru pentru un alt oraş, de data aceasta din Oman.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button