ȘTIRI

Radu Mazăre, reclamat la DNA de Asociaţia Elevilor Constanţa

Reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanţa au mers, miercuri, la DNA Constanţa, unde au depus o plângere penală împotriva primarului Radu Mazăre, pe care îl acuză de abuz în serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am venit astăzi (miercuri -n.r.) la DNA pentru a depune o plângere penală pe numele primarului Radu Mazăre, pentru infracţiunea de abuz în serviciu, deoarce de 15 ani, de când este primar, refuză să aplice legea şi să le acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local în comun. Ne dorim ca legea să fie respectată şi elevii să beneficieze de dreptul lor de care beneficiază şi colegii lor din alte municipii reşedinţă de judeţ din ţară”, a declarat Alexandru Manda, vicepreşedinte aş Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

El a precizat că le-a solicitat procurorilor anticorupţie şi luarea unor măsuri preventive împotriva lui Radu Mazăre, pe motiv că elevii s-au simţit ameninţaţi după declaraţiile pe care primarul le-a făcut marţi la adresa lor, dar reprezentanţii DNA le-au transmis să se adreseze Poliţiei cu această solicitare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button