ARHIVA B365

Radu Mazăre îi va plăti 5.000 de lei daune morale revoluționarului pe care l-a făcut „milog”

Astfel, instanta a decis ca Mazare sa-i plateasca revolutionarului 5.000 de lei daune morale, 385 de lei cheltuieli de judecata si sa isi ceara scuze in mod public. Solutia a fost pronuntata pe 22 decembrie 2014 de Judecatoria Constanta si poate fi atacata cu recurs, in termen de 15 zile, potrivit hotnews.ro.

Pe 31 august 2013 primarul Constantei, Radu Mazare, participa la inaugurarea locuintelor sociale din campusul Henry Coanda, alaturi de premierul Victor Ponta si de ministrul apararii nationale , Mircea Dusa.

La un moment dat, mai multi revolutionari constanteni s-au apropiat de oficialitati, iar unul dintre ei – Stere Beca – l-a intrebat pe primul-ministru cand vor fi reluate platile indemnizatiilor de luptator in revolutia din Decembrie 1989.

Radu Mazare a intrerupt convorbirea dintre revolutionarul Stere Beca si premierul Ponta si dupa o scurta conversatie i-a spus revolutionarului „Milogule!”.

Revolutionarul a depus plangere la Parchet, cum insa pana in martie 2014, in cadrul dosarului penal nu s-a intamplat nimic, s-a adresat Judecatoriei Constanta.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button