ȘTIRI

Radu Mazăre i-a înjurat pe procurorii DNA la reuniunea PSD Constanţa. VIDEO. CSM s-a sesizat

Radu Mazăre i-a înjurat pe procurorii de la DNA.

La reuniunea PSD de la Casa de Cultură Constanţa, desfăşurată vineri, 12 septembrie, primarul Constanţei şi-a exprimat temerea că va ajunge să trăiască în tensiune, dacă nu iese Victor Ponta preşedintele României. Mazăre a mărturisit iarăşi, public, că vrea să renunţe la primărie dacă „nu iese Ponta președinte”, potrivit realitatea.net.

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, l-a criticat pe candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, ca nici nu a ajuns bine presedintele PNL si a facut deja plangere penala, iar daca va fi seful statului va face numai acest lucru, arată hotnews.ro.

Mazare a declarat, vineri, la Congresul Extraordinar al PSD Constanta, ca Iohannis „tace si face plangere penala” si ca primarul Sibiului l-a „manglit” pe Crin Antonescu dupa ce fostul lider liberal l-a adus pe langa el.

„Dacă nu iese Ponta, vom trăi în aceeaşi ţară şi vom trăi în acelaşi mod de a pune problema şi cu aceeaşi teamă în suflet. Eu unul am declarat-o public şi o spun şi acum, dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, sănătate, nu mai stau! Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacţii, nu mai stau pentru că nu văd de ce trebuie să stau patru zile pe săptămână cu avocaţii, am şedinţă dimineaţă cu avocaţii, am şedinţă la prânz cu avocaţii”, a declarat el.

Supărat pe procurorii DNA, Radu Mazăre a arătat cum a fost tratat de anchetatori şi le-a adresat injurii de la tribuna reuniunii PSD. Mazăre a fost chiar aplaudat!

„Poate să te ia cu mascaţii de la masă, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenţă şi timp de cinci luni de zile în dosarul meu să nu facă niciun act procurorii. Păi f… în c… pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţi şi ai zis că e urgenţă, că de-aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgenţă, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie!?”, a aclamat Radu Mazăre de la tribună.

„De asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care mai stăm pe aici liberi, neliberi, să trăim într-o ţară normală”, a afirmat Mazăre.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button