Radu Măzare, audiat la DNA. Noi acuzații sunt aduse primarului Constanței

de:
26 iun. 2014
0 Afișari
Radu Măzare, audiat la DNA. Noi acuzații sunt aduse primarului Constanței

Procurorii i-au adus la cunoştinţă că au dispus extinderea cercetărilor în dosarul retrocedărilor. Ei fac cercetări în legătură cu un teren vândut în 2005, Radu Mazăre fiind chemat să dea o declaraţie în legătură cu această tranzacţie.

“M-au chemat pentru terenul de sub Cazinoul din Mamaia. L-am vândut şi acum este al proprietarului. Şi aşa ne da în judecata proprietarul, ca dupa ce a dat bani pe el în 2007, în 2011 au pus Cazinoul pe lista de monumente şi nu-l mai lasa sa construiasca. A dat un milion şi ceva de euro pe jumatate din teren. Pe cealalta jumatate a mai dat unul un milion de euro. Acum sa dam şi banii înapoi, ma cerceteaza şi procurorii şi tot aşa. (…) Ma cerceteaza din 2005, nimic nou”, a spus edilul la ieşirea din sediul DNA, potrivit stiripesurse.ro.

Radu Mazare a adaugat ca, de fapt, procurorii anticorupţie l-au chemat din cauza declaraţiilor facute în urma cu doua zile, împotriva “catelelor de la DNA” care vor sa-l aduca în ţara pe Nicusor Constantinescu, deşi acesta este bolnav: “De câte ori am dat declaraţii de presa despre DNA, la vârf, dupa o saptamâna, pac, m-au chemat! Eram sigur ca daca le fac caţele pe alea, ca vor sa-l aduca pe Nicuşor aicea sa-l omoare, ma cheama la DNA. Şi m-au chemat dupa câteva zile. Fiecare cu ce arme are”.

Cookies