ARHIVA B365

Radu Mazăre, audiat de procurorii anticorupţie

Fatele lui Radu Mazăre, senatorul PSD Alexandru Mazăre, a fost şi el marţi la DNA, fiind citat în acelaşi dosar.

Surse judiciare au declarat pentru news.ro că Radu Mazăre şi fratele acestuia au fost citaţi de procurori pentru a li se aduce la cunoştinţă că expertiza în dosar a fost finalizată.

În acest dosar, Radu Mazăre este acuzat de luare de mită şi fals în declaraţii.

Procurorii DNA susţin că Radu Mazăre a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern pentru ca firma omului de afaceri să câştige, în urma licitaţiei, contractual pentru construcţia complexului de locuinţe sociale „Henri Coandă” din municipiul Constanţa şi, ulterior, să fie atribuţi mai mulţi bani pentru acest obiectiv.

După ce a fost pus sub acuzare, Radu Mazăre a fost suspendat din funcţie, în 6 aprilie 2015, de către prefectul judeţului Constanţa, iar în 22 mai 2015 şi-a dat demisia de la conducerea Primăriei, unde era de 15 ani.

Radu Mazăre este judecat sau cercetat în mai multe dosare, pentru fapte de corupţie pe care le-ar fi comis când era primar al Constanţei.

Mazăre este judecat într-un dosar privind vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, prin care s-ar fi produs un prejudiciu de peste patru milioane de euro Primăriei Constanţa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button