ARHIVA B365

Radu Mazăre adus încătuşat la DNA: Nu mi-e frică de puşcărie. VIDEO

Radu Mazăre a fost adus la DNA pentru audieri, după ce a fost ridicat de mascaţi dintr-un restaurant din herăstrău. El a declarat că această acţiune a DNA face parte din „sârba procurorilor” şi că era conştient că este cercetat încă din 2005.

„Nu mi-e frică de puşcărie, mi-e frică de Dumnezeu”, a precizat Radu Mazăre la intrare la DNA.

 

Procurorii DNA au făcut, marţi, percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa primarului Radu Mazăre, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare. DNA a anunţat, marţi, că procurorii fac percheziţii la 12 adrese din Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa, printre care şi la sediul unei instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de corupţie care ar fi fost comise, în 2011-2013, de funcţionari cu funcţii de conducere.

Procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi, a declarat marţi că a fost începută urmărirea penală în dosarul în care au fost făcute mai multe percheziţii, între care şi la locuinţa primarului Radu Mazăre, precizând că această cauză vizează fapte care intră în competenţa Direcţiei. „Este un dosar intrumentat de procurori din cadrul structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În cursul dimineţii s-au efectuat aproximaiv 12 percheziţii domiciliare la anumite persoane fizice şi la o instituţie publică”, a spus Codruţa Kovesi, potrivit mediafax. 

Primăria Constanţa: Percheziţiile procurorilor DNA vizează construcţia locuinţelor sociale

„O echipă de procurori de la DNA Bucureşti a descins, marţi dimineaţă, la ora 8.00, la sediul Primăriei Constanţa. Procurorii au solicitat mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţie referitoare la construirea campusului social «Henri Coandă»”, se menţionează în comunicatul semnat de Biroul de presă al Primăriei Constanţa.

În document sunt prezentate detalii ale proiectului cartierului „Henri Coandă”, respectiv că într-o primă fază au fost construite 906 locuinţe pentru persoane nevoiaşe, fiind menţionate dotările pe care le are fiecare garsonieră sau apartament. În comunicat se mai precizează că valoarea investiţiei este de aproximativ 31 de milioane de lei. „Documentele solicitate de procurori sunt pregătite şi vor fi predate în scurt timp celor de la DNA”, se mai menţionează în comunicatul transmis de Primăria Constanţa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button