Radu Mazăre a ieşit din arest: Vreau doar să stau pe mare şi să mă liniştesc

de:
25 iun. 2015
0 Afișari
Radu Mazăre a ieşit din arest: Vreau doar să stau pe mare şi să mă liniştesc

Radu Mazăre, proaspăt scăpat din arestul preventiv, s-a prezentat joi dimineață la Curtea Supremă, unde a declarat pentru jurnaliști că nu îl mai interesează politică și că vrea doar să stea să se liniștească, informează B1TV.ro.

„Vreau doar să stau pe mare să mă liniștesc, nu mă mai interesează politica”, a spus Mazăre.

” Într-o cameră de 12 metri pătrați, în mod normal stăteam șase, dar puteau fi și opt. Stăteam în cameră cu Vanghelie, care e foarte agitat, tot cu politica… I-am spus: >. Nu e ușor să stai acolo și să reușești să supraviețuiești și să nu te degradezi”, a completat acesta.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanța să fie cercetat în continuare sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la firme pe care le-a sprijnit să obțină autorizații de construcție.

Radu Mazăre a părăsit miercuri după-amiază Arestul Central al Poliției Capitalei, însă în zilele următoare va trebui să se întoarcă la Poliție pentru a se stabili programul pe care trebuie să îl respecte în perioada în care se află sub control judiciar.

Aflat în arest preventiv din 2 aprilie, Radu Mazăre este acuzat că, în perioada 2006 — 2009, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.

Cookies