Radu Berceanu despre de Elena Udrea și Gabriel Sandu: Sunt ușor sonați la cap

de:
10 mart. 2015
0 Afișari
Radu Berceanu despre de Elena Udrea și Gabriel Sandu: Sunt ușor sonați la cap

Elena Udrea și-a aratat nemulțumirea ca fosti lideri ai PDL Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Adriean Videanu „nu sunt intrebati de DNA” despre faptul ca ar fi primit „milioane de euro in campanie”.

„Probabil ca memoria dnei Udrea are niste variatiuni, ceea ce pe mine oricum ma lasa perfect rece. Poate sa spuna ce crede ea ca are de spus. N-am nici cea mai mica problema sa ma cheme DNA oricand (…), ca sa lamurim odata lucrurile astea”, a declarat Radu Berceanu, pentru Ziare.com.

Referitor la faptul ca Gabriel Sandu a declarat in fata procurorilor DNA care au facut ancheta in dosarul Microsoft ca o parte din banii primiti ca mita ar fi ajuns si la Videanu, Berceanu si Anastase, fostul ministru al Transporturilor a precizat ca nu avea de ce sa ia milioane de euro in campanie si ceilalti presedinti de organizatii PDL sa nu fi primit nimic.

„Pobabil ca procurorii DNA au stiut mult mai bine ce spune Sandu aiurea, asa, in tramvai, sau au mai verificat si ei, iar ea (Elena Udrea – n.red.) care e acum acolo zice ‘De ce sunt eu si nu ii ia si pe ceilalti?’. Pentru ca ceilalti n-au pus mana la luat diverse chestii cum o fi facut ea, daca o fi facut, pentru ca e problema ei si eu nu stiu ce probe au procurorii sau ce e. Inca o data: Cu cea mai mare placere, oricand ma cheama oricine, oriunde, ca sa lamurim chestia asta, pentru ca de exemplu mama mai are vreo doua luni si implineste 90 de ani si n-as putea spune ca e cea mai mare placere ca toata ziua sa apara numele meu pe acolo pe o chestie cu care n-am nici cea mai vaga legatura, niciuna.

De ce sa imi fi dat Sandu mie milioane de euro? In primul rand, ca faceam toata campania din toata tara, cu milioane de euro. Deci sunt usor sonati la cap, dar n-are importanta, e problema lor. Dar de ce sa imi fi dat? Ca mai erau 46 de presedinti (de organizatii judetene si de sector – n.red.), de ce sa imi fi dat mie si sa nu fi dat la toata lumea, daca tot avea de dat?”, a mai declarat Radu Berceanu.

Cookies