Radu Beligan va inaugura, sâmbătă, „Gongul Thaliei”, în Piaţa Timpului din București

de:
11 dec. 2013
1 Afișari
Radu Beligan va inaugura, sâmbătă,

Prin inaugurarea acestui simbol vor fi marcaţi 200 de ani de istorie a teatrului în Bucureşti, scrie mediafax.ro.

Toţi bucureştenii care vor să-l aplaude şi să-l sărbătorească pe Radu Beligan, la împlinirea vârstei de 95 de ani şi a 75 de ani de carieră, pot participa sâmbătă, de la ora 12.00, în Piaţa Timpului din Capitală, la inaugurarea „Gongului Thaliei”.

Sâmbătă seară, de la ora 19.00, Radu Beligan a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere pe scena Teatrului Metropolis din Bucureşti, în noul spectacol „Lecţia de violoncel”, de Mona Radu, în regia lui Felix Alexa, alături de binecunoscuţii actori Lamia Beligan, Marius Manole şi Tania Popa/ Rodica Ionescu.

De asemenea, duminică, la Teatrul Naţional Bucureşti, imediat după spectacolul „Egoistul”, jucat şi regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru, din partea Guinness World Records. Spectacolul va începe la ora 19.00.

Actorul Radu Beligan a primit în 2011 o stea pe Aleea Celebrităţilor – Piaţa Timpului, spaţiul bucureştean dedicat marilor valori ale filmului şi scenei româneşti.

Cookies