Radu Beligan, invitat special în concertul VUNK de la Sala Polivalentă

de:
02 oct. 2013
0 Afișari
Radu Beligan, invitat special în concertul VUNK de la Sala Polivalentă

„M-am gandit ca Radu Beligan ar fi cel mai potrivit sa fie imaginea formulei fericirii, prin caldura vocii sale celebre, prin linistea din privirea dansului si intelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvant pronuntat. Intelepciunea intarita de faptul ca Radu Beligan a creat multa fericire celor din jur si a simtit-o cel putin la fel de mult. Intregul concept al spectacolului nostru are doua porta-voce legendare, din aceeasi liga a oamenilor de valoare din Romania, pe Radu Beligan si pe Sanda Taranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, citat de HotNews.ro.

In cadrul aceluiasi concert, care se anunta cel mai mare sustinut de trupa VUNK din toata cariera sa, vor mai urca pe scena Andra si Loredana, dar si un alt invitat special al carui nume va ramâne secret pâna în momentul spectacolului.

#asasishow este un spectacol care isi propune sa imbine tehnologia de ultima ora, cu o scenografie impresionanta, dar si cu hiturile trupei in formule inedite.

Cookies