Radu Beligan, INTERNAT DE URGENŢĂ. Spectacolul actorului, amânat

de:
20 nov. 2015
1 Afișari
Radu Beligan, INTERNAT DE URGENŢĂ. Spectacolul actorului, amânat

Radu Beligan a rămas internat la Spitalul Elias. Medicii au constatat că are o infecţie urinară şi au decis să-l ţină în spital pentru a-i administra tratamentul necesar.

Radu Beligan, în topul celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalităţi din lume din domeniul divertismentului, alături de actorul român în clasament regăsindu-se numeroase celebrităţi de toate vârstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider.

„Maestrul a suferit o mică intervenţie. A fost mai mult o sperietură dat fiind şi vârsta dânsului, tocmai de aceea s-a decis şi amânarea spectacolului. A avut o infecţie urinară şi a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joacă la Sinaia”, a declarat o sursă din echipa maestrului Radu Beligan, citată de romaniatv.net. 

Actorul are 97 de ani.

ANDREI PLEŞU, scrisoare deschisă către RADU BELIGAN: „Vă legaţi numele de un CARAGHIOS”

Scriitorul ANDREI PLEŞU îi adresează o Scrisoare deschisă lui Radu Beligan în care îi reproşează acestuia faptul că a decis să îşi „lege numele de un caraghios”, cu trimitere la mesajul de susţinere adresat premierului Victor Ponta la lansarea candidaturii acestuia pe Stadionul Naţional.

Cookies