BAZAR

Radu Beligan, INTERNAT DE URGENŢĂ. Spectacolul actorului, amânat

Radu Beligan a rămas internat la Spitalul Elias. Medicii au constatat că are o infecţie urinară şi au decis să-l ţină în spital pentru a-i administra tratamentul necesar.

Radu Beligan, în topul celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalităţi din lume din domeniul divertismentului, alături de actorul român în clasament regăsindu-se numeroase celebrităţi de toate vârstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider.

„Maestrul a suferit o mică intervenţie. A fost mai mult o sperietură dat fiind şi vârsta dânsului, tocmai de aceea s-a decis şi amânarea spectacolului. A avut o infecţie urinară şi a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joacă la Sinaia”, a declarat o sursă din echipa maestrului Radu Beligan, citată de romaniatv.net. 

Actorul are 97 de ani.

ANDREI PLEŞU, scrisoare deschisă către RADU BELIGAN: „Vă legaţi numele de un CARAGHIOS”

Scriitorul ANDREI PLEŞU îi adresează o Scrisoare deschisă lui Radu Beligan în care îi reproşează acestuia faptul că a decis să îşi „lege numele de un caraghios”, cu trimitere la mesajul de susţinere adresat premierului Victor Ponta la lansarea candidaturii acestuia pe Stadionul Naţional.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button