Radu Beligan și Andreea Raicu dublează câini vagabonzi în clipurile proadopție cu căței veseli VIDEO

de:
14 oct. 2013
2 afișări
Radu Beligan și Andreea Raicu dublează câini vagabonzi în clipurile proadopție cu căței veseli VIDEO

Cinci personalitati, maestrul Radu Beligan, Andreea Raicu – prezentatoare TV, Dan Amariei – solistul trupei Omul cu Sobolani, Alexandra Laura Badea – actrita si voce la Disney Channel si Alin Marghidanu – Group Creative Director
SeniorHyper, au acceptat sa isi asocieze vocea cu personaje ale spoturilor TV.

In centrul intregului demers este site-ul campananiei, www.adoptacatei.ro, un punct de plecare pentru cei care cauta cel mai apropiat loc de unde pot adopta un catel, chiar in orasul lor. Site-ul – isi propune sa fie un instrument practic, cu adrese si contacte de adaposturi din intreaga tara, ce va fi mereu improspatat si crescut cu ajutorul tuturor celor care doresc sa contribuie.

Un grup adhoc constituit pro bono la initiativa agentiei de publicitate TBWA, pentru asociatia Red Panda – grup din care fac parte si actori, oameni de televiziune si artisti – a creat atat site-ul campaniei, cat si campania de comunicare.

„Ne adresam celor care cauta un animal de companie. Dorim sa le aratam ca au optiunea de adopta si ca, in acest mod, pot fi parte dintr-o solutie civilizata la problema cainilor de pe strada. Toate spoturile indica adresa site-ului www.adoptacatei.ro unde se gasesc contactele pentru adaposturi din toata tara”- spune Cristina Oncescu, Strategic Planner TBWA.

„Credem ca varianta adoptiei pe care o promovam este, fara emotii disproportionate, o solutie excelenta pentru o parte dintre cainii strazii. Nu rezolva integral problema, avand in vedere dimensiunea fenomenului, dar este un pas catre civilitate si normalitate. „, spune Raluca Simion, Presedinte Red Panda.

Campania este construita in jurul ideii ca maidanezii sunt mai rezistenti, mai inteligenti si mai afectuosi cu stapanii lor, datorita conditiilor in care au crescut. Cele cinci personaje isi prezinta CV-ul construit „on the job”, in strada, pentru a fi adoptati. Sunt prezentati Sherlock, un investigator redutabil, Romica, meteorologul de serviciu, Lady, profesoara de limbi straine, Schwarzi, instructorul de fitness si Bobita, ghidul turistic.

„Am vrut o abordare noua, diferita de cele agresive, dramatice, negre. Cateii astia sunt veseli, sunt pozitivi. Asa ca noi nu credem ca ajuta sa repeti mereu si mereu CE NU AU… ci sa spui foarte simplu CE AU. Ce ii face speciali, de ce oricare dintre noi ar avea nevoie de un catel care a crescut pe strada. Asa am ajuns la ideea cainilor care pot face diverse meserii. E o idee care ne e draga – tocmai pentru ca e optimista si pozitiva. La fel ca Elena si Ruxandra, cele care au creat-o.” – Laura Nedelschi, Creative Director TBWA

„Toti cainii folositi in spoturi sunt caini ai strazii din adapostul Asociatiei Red Panda. Desi nici unul dintre ei nu este dresat, a fost usor de lucrat cu ei la filmare. Iar de cand s-au filmat spoturile, patru dintre ei au avut norocul sa fie adoptati. Singurul ramas dintre protagonist este Sherlock, pe numele lui adevarat Tobias. Care isi cauta stapan.

Aceasta campanie este un proiect TBWABUCURESTI pentru Asociatia Red Panda, cu sprijinul Multimedia Est, Electric Brother, OMD si DC communication.

In numele cainilor strazii, multumim tuturor celor care au contribuit pro bono la aceasta campanie: cainii Allie, Ania, Bella, Prichi si Tobias, purtatorii lor de cuvinte – maestrul Radu Beligan, Andreea Raicu, Dan Amariei, Alexandra Laura Badea si Alin Marghidanu -, Raluca Simion, Carmen Simion, Alina Enache de la Asociatia Red Panda, Cristina Oncescu, Dragos Rosca, Elena Negrescu, Ruxandra Matache, Laura Nedelschi, Doris Danner de la agentia de publicitate TBWA, Dragos Valcu, Dragos Potop, Ruxandra Stanescu, Maria Zaharia, Eugen, Ciprian, Yuky, Alexandru ATE Dorobantu de la casa de productie Multimedia Est, Liana Mihai, Nicu Laita, Carmen Dobrescu de la agentia de media OMD, Crenguta Rosu de la agentia de PR DC Communication, Electric Brother, Bogdan Tudor si Radu Apostol.” – se arată în comunicatul remis redacției B365.ro.

Cookies