BAZAR

Radu Banciu îl atacă din nou pe Mircea Badea: „A fost un petec”

„Mircea Badea nu a fost o găselniță, Mircea Badea a fost un petec”, a spus Radu Banciu la Interviurile PaginademediaTV.

“A fost pus acolo în locul unei emisiuni americane, cred că Letterman era, care era în pauză. l-au pus acolo să treacă lunile până reintra ăla și au zis “e mai puțin costisitor decât Letterman. Pentru ăla trebuie să plătim nu știu cât, Badea e mai ieftin decât ăla (…) La început lumea era curioasă să vadă cum se strâmba la televizor într-o atmosferă de genul ăsta, sigur că a prins, era autohton”.
“El a avut ani de glorie cu emisiunea asta, nu neagă nimeni treaba asta”, spune Banciu despre Badea, potrivit paginademedia.ro. 

De ce o revista presei de tip Badea?

“Pentru că cei care mi-au propus au fost șefii lui Badea din Antenă. Ei l-au inventat pe Badea. (…) Îl făcusera pe Badea și pentru că era o chestie relativ comodă, sa te așezi la o masă și să debitezi ceva au avut o idee “uite ăsta ar putea să-l concureze pe Badea”, dar nu la modul de audiență.”
Radu Banciu: “Badea chiar inainte cu ani de zile făcand emisiunea el de fapt mă copia pe mine fără să știe. Pentru că eu cred că, mai degrabă, mie mi se potrivea această emisiune”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button