Mirel Rădoi A DEMISIONAT după meciul Steaua – Rosenborg: „Pentru binele echipei, eu o sa plec”

de:
21 aug. 2015
0 Afișari
Mirel Rădoi A DEMISIONAT după meciul Steaua - Rosenborg:

UPDATE: Mirel Rădoi a demisionat din funcţia de antrenor al Stelei. Gigi Becali, finanţatorul campioanei României, a declarat, la România Tv, că a aflat vestea demisiei lui Rădoi din presă.

Mirel Radoi si-a dat demisia dupa umilinta cu Rosenborg, facand anuntul in vestiar, vineri, în jurul prânzului. „Pentru binele echipei, eu o sa plec”, a spus Radoi, care s-a urcat in masina si a plecat.

Acesta a decis sa paraseasca functia de antrenor principal, desi patronul Gigi Becali a declarat ca i-a promis ca nu renunta la postul de principal.

Cu Rădoi pe bancă, Steaua nu a câştigat niciun meci pe teren propriu în acest sezon, în 7 meciuri disputate pe Arena Naţională, informează sport.ro. Mai mult, Rădoi a ratat principalul obiectiv al toamnei: să califice echipa în grupele Ligii Campionilor. Steaua e pe cale să rateze şi calificarea în grupele Europa League după ce a pierdut pe Naţional Arena în faţa celor de la Rosenborg, scor 0-3. Ţiţi Dumitriu şi Mihai Stoichiţă îi pot lua locul.

Mirel Rădoi a anunţat iniţial că nu demisionează după înfrângerea suferită de Steaua, joi seară, în faţa celor de la Rosenborg. „Conteaza mai putin ca am jucat bine in prima repriza, cand pierzi cu 3-0, mai ales ca rezultat. Daca pana acum am incercat sa gasim scuze, ce s-a intamplat acum e rusinos, pentru cei din staff si pentru jucatori. E aproape imposibil sa te mai califici, dar nu mergem sa ne predam acolo. Am pierdut exact pe ce discutasem, era previzibil, e greu sa mai intorci ceva. O sa continui la Steaua, important e ca nu am reusit sa castigam. Maniera, rezultatul, jocul, este rusinos totul! Am discutat ceva si inainte de meci si la pauza dar din pacate am avut o reactie total opusa.

Nu am reusit sa profitam de momentele grele care s-au ivit. Am avut ocazie la 1-0, a dat Chipciu bara, a fost si offside, dar nu ne scuza evolutia. Imi pare rau ca nu am multumit acesti oameni minunati din tribune. Sper ca la partida viitoare de campionat sa fie alta echipa. Si noi asteptam, si Tade vrea sa inscrie, din pacate nu reuseste”, a spus Mirel Radoi dupa meci la Sport.ro

„Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit. Trebuie să acceptăm şi criticile spectatorilor. Nu e normal să ni se strige «Demisia» după ce pierdem cu 0-3 acasă? Şansele de calificare sunt infime la cum am jucat. Dacă luăm cele două reprize cu ASA Târgu Mureş şi cea de-a doua de azi nu avem nicio şansă în retur, mai bine rămânem la Bucureşti. Sincer, în repriza a doua n-a mers nimic. Era previzibil rezultatul după primele două-trei minute, pentru că am abordat jocul total diferit faţă de repriza întâi. Putem vorbi de ghinion, de ocazii, eventual să facem poarta mai mare, dar asta nu scuză ce s-a întâmplat în partea a doua. Toţi suntem vinovaţi şi ruşinaţi de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a menţionat că nu are relevanţă faptul că nu s-a aflat pe banca Stelei la meciul cu Rosenborg: „La cum am jucat în repriza a doua cred că puteam să fiu şi în teren, nu doar pe bancă, şi un puteam schimba nimic. E o problemă de concentrare la echipă. Din păcate am început să ne mulţumim cu aceste eşecuri şi asta nu ne bucură”.

Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mikkelsen ’61, Helland ’67 şi Jensen ’90+3.

Cookies