RADIO GUERRILLA a revenit în FM! Pe ce frecvenţă îl puteţi asculta în Bucureşti

de:
27 mai 2016
7 Afișari
RADIO GUERRILLA a revenit în FM! Pe ce frecvenţă îl puteţi asculta în Bucureşti

Online, puteţi asculta RADIO GUERILLA AICI

Revenirea a fost anunţată  pe Facebook:

„Alo, se aude?
Bucuresti, vineri, 27 mai 2016.
Manifest Radio Guerrilla Momentul Zero
Ne-am intors si va multumim pentru asta.
Ne place Radioul. Ne place rau, rau de tot. Suntem oamenii care au facut Guerrilla. Suntem oamenii care traiesc Guerrilla. Pentru cei mai multi dintre noi, Radio Guerrilla inseamna totul. Este ceea ce suntem, este ceea ce vrem sa fim. Este felul nostru de a fi. Este viata noastra. Este lupta noastra pentru a schimba lumea. Sunteti voi, toti cei care simtim la fel.
Ne-am intors astazi pe 94,8 FM, va datoram asta si va dedicam primele momente din noua noastra viata, chiar daca va dura zile si nopti. Pana cand n-o sa multumim in direct, nominal, fiecaruia din cei 30.735 de oameni buni care au semnat petitia „Vreau Guerrilla inapoi!”, nu avem liniste, nu ne oprim.
Incepem chiar acum prin vocile lui Dobro, a lui Matei si a Gildei si nu o sa iesim din Studiourile Radio Guerrilla pana cand nu rostim cel din urma nume de pe lista. La 10.00, preiau stafeta Sorin Badea si Petru Stratulat, apoi Liviu Mihaiu, Memo, Bogdan Serban, Dragos Olaru, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, George Mihalcea, Sorin Faur, Delia Panait, Nic Cocarlea, Alexandru Anghel si schimbul de noapte. Stim ca ati fost mult mai multi cu sufletul alaturi de noi. Considerati ca multumirile va sunt adresate si voua. Doar dupa 30.735 de „multumesc” putem vorbi despre Momentul Zero Radio Guerrilla. Abia atunci ne apucam din nou de treaba, pentru ca, nu-i asa?, avem o lume de schimbat impreuna cu voi.
Radio Guerrilla este al vostru poate chiar mai mult decat este al nostru. Cel mai mult am simtit-o in acesti ani grei. N-o sa va dezamagim.
Incepem astazi in Bucuresti si, pana la sfarsitul anului, o sa emitem si in celelalte orase Radio Guerrilla: Bistrita, Braila, Craiova, Darabani, Resita, Vaslui si Timisoara.
Binili invinge!
Radio Guerrilla”

Reamintim că Radio Guerrilla a primit şapte frecvenţe de la CNA, în noiembrie 2015. La Bucureşti, Radio Guerrilla poate fi ascultat pe frecvenţa 94,8. 

 
 
 
Cookies