Radio Boot Camp: Școala de vară din Parcul IOR. Evenimentul se va organiza în perioada 25 iunie-27 august 2022

26 iun. 2022
109 Afișari
Radio Boot Camp: Școala de vară din Parcul IOR. Evenimentul se va organiza în perioada 25 iunie-27 august 2022
Radio Boot Camp Școala de vară din Parcul IOR. Evenimentul se va organiza în perioada 25 iunie-27 august 2022 | Sursă foto: Facebook-Itsy Bitsy

Primăria Sectorului 3 a anunțat că din data de 25 iunie 2022 a început „Școala de vară” ce va fi organizată pentru cei mici în Parcul Alexandrul Ioan Cuza (IOR).

Școală de vară, în Parcul IOR

Prin intermediul Direcției Cultură, Primăria Sectorului 3 va organiza din 25 iunie 2022, până în data de 27 august 2022 „Școala de Vară” din Parcul IOR (în zona aleii trandafirilor), pentru copii din sector.

Evenimentul pregătit pentru cei mici se va desfășura în zilele de sâmbătă și de duminică, între orele 17:00 – 20:00. La acesta pot participa copii cu vârste între 6 și 14 ani.

Mai mult de 1.000 de copii  din Sectorul 3 vor putea lua parte la numeroase activități ce vor fi derulate de Radio Boot Camp. Activitățile desfășurate în cardul evenimentului vor si cu participare activă.

De asemenea, 50 dinte copiii din cadrul acestui proiect vor fi din grupuri vulnerabile precum, persoanele cu dizabilități, minoritățile culturale, etc.

10 workshop-uri pregătite pentru cei mici

În cadrul acestui proiect cei mici vor lua parte la 10 workshop-uri ce vor avea durata de câte trei ore fiecare. Va fi creat un program non-formal de educației mass media ce va avea un specific de radio.

Ce vor cuprinde aceste workshop-uri organizare în cadrul Radio Boot Camp:

  • Infrastructura dedicată,
  • Echipa formată,
  • Materiale didactice
  • Metodologie și expertiză în domeniul mass media radio.

Primăria Sectorului 3 va derula acest proiect dedicat copiilor din aria administrată alături de Asociația Părinților Isteți, în parteneriat cu Itsy Bitsy FM.

Finanțarea necesară pentru derularea acestui proiect a fost asigurată de către Primăria Sectorului 3, prin intermediul fondurilor nerambursabile de la bugetul local.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 a lansat și programul „Grădinița de Vară”. Acesta vine în sprijinul părinților ce merg la muncă și nu au cu cine să îi lase pe cei mici.

Cookies