ARHIVA B365

RADET salută numirea de către CGMB a unui nou Consiliu de Administrație

Urăm succes noului Consiliu de Administrație în misiunea sa, aceea de a asigura furnizarea de energie termică și apă caldă, precum și de a repara rețelele municipiului București. Fosta echipă invită noii membri ai Consiliului la o ședință comună de predare — primire a strategiilor, planurilor de revizii, investiții etc„, se arată într-un comunicat al RADET.

Luni, consilierii generali ai Capitalei au votat administratorii provizorii în Consiliul de Administrație al RADET. Toți cei șase sunt propuneri ale grupului PSD: Sorin Chiriță, Andrei Călin Anastasiu, Virgil Păun, Marian Dobrin, Nicolae Rotileanu și Claudiu Crețu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că, potrivit legii, acest consiliu provizoriu nu va funcționa mai mult de șase luni. „Vă aduc la cunoștință că și Ministerul de Finanțe trebuie să își desemneze un membru al CA și atunci vor fi șapte persoane, și nu șase”, a precizat Firea.

Fostul președinte al CA al RADET Gabriel Dumitrașcu anunța pe 28 iulie că membrii consiliului își vor depune demisiile.

Vedem un blocaj de comunicare, de găsire a soluțiilor și am apăsat un cod roșu. (…) Vrem ca CGMB să ia în dezbatere problema RADET și să orienteze RADET spre ceea ce trebuie în București”, spunea Dumitrașcu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button