LA MINE-N CARTIER

RADET începe de vineri probele la cald pe timpul nopţii

„Procedura de efectuare a probelor la cald a instalațiilor se desfășoară în toate sectoarele municipiului București. Asociațiile de locatari sunt rugate să anunțe cetățenii de începutul probelor la cald”, a precizat sursa citată.

În urmă cu o zi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut apel la modificarea legislației care prevede începerea perioadei de încălzire după trei nopți consecutive cu temperaturi medii de cel mult zece grade Celsius.

„Cunosc exact situația care se manifestă în fiecare an atunci când vine toamna și temperaturile scad brusc. Tocmai de aceea, pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00 — 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislației, pentru ca oamenii să nu mai aștepte această perioadă în frig”, afirma Firea, conform unui comunicat transmis de Primăria Capitalei.

CITEŞTE ŞI AVARIE RADET în sectorul 4. Peste 140 de blocuri şi un liceu au rămas fără apă caldă


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button