ȘTIRI

RADET dă drumul la căldură, de probă. VEZI DE CÂND

În vederea pregătirii reţelei de termoficare pentru începerea noului sezon de încălzire, RADET a anunţat că va încărca instalaţiile de alimentare cu energie termică începând de luni, 24 septembrie 2012. Întreaga operaţiune se va efectua pe pearcursul a aproximativ două săptămâni, până pe data de 10 octombrie 2012. 

Pentru a evita incidentele ce pot apărea la încărcarea instalaţiilor, asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul blocurilor sunt finalizate, informează RADET într-un comunicat remis B365.ro. 

Potrivit RADET, pe parcursul sezonului de încălzire, debranşarea instalaţiilor interioare şi pentru apa caldă menajeră este interzisă, conform legii. 

Potrivit prevederilor legale în vigoare, RADET începe să furnizeze căldură permanent în apartamentele bucureştenilor atunci când temperatura scade, trei nopţi la rând, sub 10 grade Celsius. 

Anul trecut, RADET a furnizat agent termic pentru încălzirea şi prepararea apei calde de consum către un număr de 8.660 de blocuri, ceea ce înseamnă 567.657 apartamente şi 1.242.533 persoane, conform datelor centralizate de Regie. 

Începând cu 1 august 2011, bucureştenii plătesc 169,88 lei cu TVA pentru o gigacaloriei (137 lei fără TVA/gigacalorie), conform Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr.141/27.07.2011. 

Citeşte şi Blocul groazei. Cine sunt cei mai mari datornici la întreţinere, în Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button