Rabla pentru Electrocasnice 2022. Vouchere pentru laptopuri și tablete în a doua etapă a programului

12 dec. 2022
142 Afișari
Rabla pentru Electrocasnice 2022. Vouchere pentru laptopuri și tablete în a doua etapă a programului
Rabla pentru Electrocasnice 2022. Vouchere pentru laptopuri și tablete în a doua etapă a programului. Imagine simbol: Pexels

Luni, 12 decembrie, a început a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice 2022. Persoanele fizice interesate pot obține vouchere pentru laptopuri și tablete.

A doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice 2022

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a deschis luni, 12 decembrie, la ora 10:00, a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru persoanele fizice. Românii pot obține vouchere pentru laptopuri și tablete.

Bugetul acestei etape este de 10 milioane de lei. Selecția voucherelor se realizează în perioada 12 decembrie 2022, ora 10:00 – 16 decembrie 2022, ora 23:59 sau până în momentul în care bugetul este epuizat.

Cei interesați de a doua etapă pot obține vouchere pentru achiziționarea echipamentelor electrice şi electronice de uz casnic, astfel:

  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

„Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective”, transmite AFM.

După această perioadă, va avea loc o ședință a Comitetului de Avizare prin care se vor valida voucherele rezervate de persoanele fizice.

În momentul în care se va publica lista persoanelor fizice aprobate pe site-ul oficial al AFM, cei care au obținut vouchere se pot prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor cumpăra echipamentul dorit.

Reguli pentru program

Persoanele fizice care au obținut un voucher în prima ediție, dar care ulterior nu l-au folosit, nu mai pot obține un alt voucher pentru aceeași categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

De asemenea, românii care au beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai pot beneficia de același tip de voucher pe parcursul aceluiași an calendaristic.

Totodată, reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu au anunțat că la începutul acestei săptămâni vor fi activate voucherele din prima etapă a programului.

Cookies