BAZAR

Rabla la haine H&M, un eșec total, din cauza sumelor de cinci ori mai mici oferite în România

Până pe 15 iunie, românii își pot aduce hainele vechi și purtate, în magazine H&M, primind, în schimb, un voucher de 5 lei ce poate fi utilizat la cumpărături ce depășesc suma de 40 de lei.

Capital a fost în magazinul H&M din mall-ul Băneasa Shopping City pentru a testa noul program al suedezilor. Cutia pentru hainele ce urmează a fi reciclate a fost deja amplasată lângă casele de marcat, dar nimeni nu s-a încumetat încă să-și aducă îmbrăcămintea purtată la magazin. „Am citit din presă despre programul rabla pentru îmbrăcăminte, dar mai bine dau hainele unui orfelinat. Ce să faci cu 5 lei, când o bluză de calitate din noua colecție costă aproximativ 100 de lei”, spune o clientă a retailerului lăsând să se înțeleagă faptul că discount-ul este prea mic pentru hainele cele vechi.

Potrivit angajaților magazinului, singura unitate la care s-au adus pungi de haine a fost cea de la Unirea. Hainele ce urmează a fi colectate vor fi distribuite către orfelinate în condițiile în care acestea mai pot fi îmbrăcate, restul fiind redirecționate către industria auto pe post de cârpe pentru fabricile producătorilor de mașini.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button