Rabla la haine H&M debutează mâine, dar cu sume mult mai mici. CÂT VALOREAZĂ UN VOUCHER

de:
20 feb. 2013
1 Afișari
Rabla la haine H&M debutează mâine, dar cu sume mult mai mici. CÂT VALOREAZĂ UN VOUCHER

Potrivit angajaţilor H&M, fiecare client din Bucureşti care va aduce o sacoşă de haine va primi la schimb un voucher în valoare de 5 lei, nicidecum 20-25 lei, așa cum primesc clienții din Marea Britanie, de exemplu, și cum scria presa română că se va întâmpla. 

Voucher-ul de 5 lei poate fi folosit pentru cumpărături de minimum 40 lei, însă, chiar dacă sunt achiziţionate produse mai scumpe, cu preţuri duble sau triple faţă de suma minimă, nu se va putea achita cu 2-3 sau mai multe cupoane. 

În Marea Britanie, însă, compania oferă un voucher în valoare de 5 lire sterline pentru fiecare sacoşă de haine vechi, iar pentru a profita de reducere, clienţii trebuie să achiziţioneze articole vestimentare în valoare de minimum 30 lire sterline, potrivit Daily Mail.

„Pentru fiecare sacoşă de haine pe care o aduceţi veţi primi un voucher în valoare de 5 lei. Nu contează greutatea. Puteţi aduce maximum două sacoşe de haine pe zi. Apoi trebuie să achiziţionaţi produse în valoare de minim 40 lei şi vi se va scade de pe bon suma de 5 lei, echivalentul voucher-ului. Nu puteţi să folosiţi două vouchere pe acelaşi bon. Reducerea se aplică practic pe produs, pe bon. Momentan nu ştim cât va fi valabilă campania de reciclare. Va ţine probabil o săptămână, dar nu ştim sigur”, au declarat angajaţii magazinului H&M, pentru reporterii B365.ro.

Cookies