R.O.A. live @ Selectro

de:
22 mart. 2012
1 Afișari
R.O.A. live @ Selectro

Miercuri pe 28 Martie, revenim la performance-uri live si ne lamurim cum suna R.O.A. in 2012, in cadrul Selectro, ca de obicei pe 2 scene in Expirat si OtherSide.

La pupitrul cu numarul 1 avem sonate puse pe beat-uri grase, arpegii sintetizate, acorduri de chitara electrica si basi seriosi, totul aranjat dupa formula unica inventata de R.O.A. Alaturi de ei, cel mai energic DJ pe care l-am putut gasi – Notsocommondj si gazda obisnuita – Marika.

La pupitrul cu numarul 2 pastram portia obisnuita de groove-uri House si Techno cu invitatul de saptamana aceasta – Dubphone, sustinut la deck-uri de rezidentii Selectro: Greeg si Moonsound.

Despre ROA:

ROA inseamna Rise Of Artificial, se ocupa cu fuziuni Electro, Dubstep, Breakbeat, printre altele, iar formatul actual al trupei ii include pe Bodgan Popoiag (Unu’ – sintetizatoare). Cezar Stanciulescu (Junkyard – voce) si, mai nou, pe Cristin Negriuc – chitara electrica. Au debutat in Noiembrie 2010 in FM cu deja clasicul hit „Ne Place” iar de atunci au lansat un album – „Artificial”, au semnat condica tuturor posturilor radio care conteaza, au dat peste cap toate top-urile si au energizat la maxim mai multe crowd-uri decat oricine! Ba mai mult, la sfarsit de 2011 au lansat un nou clip la cea mai noua piesa a lor „Sonata In La Minor”, primul single extras de pe noul album ce va vedea lumina zilei in 2012, subiect si al unui concurs oficial de remixuri.

www.roamusic.ro

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Cookies