Quintus, către Tăriceanu: Dacă un om de onoare mi-ar cere demisia, aş sta să mă gândesc

de:
17 apr. 2016
0 Afișari
Quintus, către Tăriceanu: Dacă un om de onoare mi-ar cere demisia, aş sta să mă gândesc

„Am citit şi eu în ziare că distinsul meu fost coleg şi fost preşedinte al Partidului Naţional Liberal, nu îi rostesc numele, mi-a cerut demisia de onoare. Când un om de onoare mi-ar cere o asemenea demisie, m-aş gândi să reflectez. Până atunci, însă, îmi văd de îndatoririle mele pe care mi le îndeplinesc de peste 70 de ani în Partidul Naţional Liberal, pe care nu l-am părăsit nici când am fost ameninţat cu moartea sau închis. Când un liberal adevărat mi-ar cere demisia, aş sta să mă gândesc. Pănă atunci să ne vedem de treabă şi fiecare să se aşeze acolo unde crede că îi este rostul şi interesul”, a declarat Mircea Ionescu Quintus, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat vineri că desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei este „o imbecilitate a PNL”, care poate fi contracarată numai dacă preşedintele de onoare Mircea Ionescu Quintus îşi va opune veto-ul moral şi politic sau îşi va da demisia.

„Cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a PNL, a conducerii PNL de astăzi de a desemna un astfel de candidat, este ca preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, să opună veto-ul său, moral şi politic, acestei decizii. Cealaltă variantă este să-şi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL, dacă rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe şi care l-au purtat până în ziua de astăzi”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax. 

Cookies