Qatar Airways face recrutări la București pentru stewardese. Cât poţi câştiga

de:
23 aug. 2013
1 Afișari
Qatar Airways face recrutări la București pentru stewardese. Cât poţi câştiga

Persoanele interesate de o carieră în cadrul uneia dintre cele mai importante linii aeriene din Orientul Mijlociu trebuie să aplice online, până la data de 31 august. Pe lângă CV, candidaţii trebuie să trimită şi două fotografii tip paşaport, o fotografie plan întreg şi o copie după paşaport.

Ulterior, persoanele selectate vor fi invitate să participe la un interviu în cadrul unui eveniment ce se va desfăşura pe 1 septembrie, la Hotel Pullman din Capitală, conform Gândul.info.

Aplicanţii trebuie să aibă minim 21 de ani, să măsoare cel puţin 2,12 m în înălţime cu mâna ridicată, să deţină o diplomă de Bacalaureat şi să vorbească fluent limba engleză. Cunoaşterea unei alte limbi de circulaţie internaţională reprezintă un avantaj.

De asemenea, candidaţii trebuie să aibă o prezenţă fizică plăcută, să fie sociabili şi comunicativi. Alte condiţii de angajare: condiţie fizică suficient de bună pentru a îndeplini sarcinile din timpul zborului şi disponibilitate de a se muta în Doha, Qatar. Experienţa anterioară în domeniul ospitalităţii constituie un avantaj.

Potrivit unor surse din companie, salariul de bază al unui însoţitor de bord porneşte de 1000 de euro, dar în funcţie de orele de zbor efectuate într-o lună, salariul  poate ajunge la 2000 de euro.

În plus, angajaţilor li se decontează cheltuielile de chirie, li se asigură transportul de la locuinţă la aeroport şi retur şi li se oferă gratuit două uniforme pe an. Pentru o stewardesă o uniformă include 6 cămăşi, două perechi de pantofi – de aeroport şi de aeronavă, fustă, sacou, pantaloni.

Compania le cere însoţitorilor de bord să poarte bijuterii discrete, să nu aibă semne particulare vizibile şi nici tatuaje.

Cookies