Qatar Airways face angajări în România

de:
23 mai 2014
0 Afișari
Qatar Airways face angajări în România

Interviurile vor avea loc în București, pe 8 iunie, între ora 9.00 și 17.00.

Candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 21 de ani și o înălțime de 2,12 metri (ridicați pe vârful picioarelor şi cu mâinile în sus), și să poarte o ținută business, în ziua interviului. Ei vor trebui să aducă un CV-ul, o poză tip pașaport, o poză plan întreg și o copie dupa pașaport și după ultima diplomă obținută.

În ceea ce privește studiile, candidații la postul de însoțitor de bord trebuie să aibă liceul terminat și să cunoască limba engleză. De asemenea, cei selectați vor trebui să se mute la Doha, în capitala Qatarului.
Potrivit unor surse din companie, salariul de bază al unui însoţitor de bord porneşte de 1000 de euro, dar în funcţie de orele de zbor efectuate într-o lună, salariul poate ajunge la 2000 de euro.

În plus, angajaţilor li se decontează cheltuielile de chirie, li se asigură transportul de la locuinţă la aeroport şi retur şi li se oferă gratuit două uniforme pe an. Pentru o stewardesă o uniformă include 6 cămăşi, două perechi de pantofi – de aeroport şi de aeronavă, fustă, sacou, pantaloni.

Compania le cere însoţitorilor de bord să poarte bijuterii discrete, să nu aibă semne particulare vizibile şi nici tatuaje.

Cookies