ARHIVA B365

Putine goluri, Romania usor in avantaj – cum se vede partida cu Armenia prin prisma cotelor de pariu

Pentru meciul Armenia – Romania, programat sambata, de la ora 19:00, la Erevan, cotele arata un usor avantaj pentru oaspeti: 2,10 pentru victoria Romaniei, 3,60 pentru succesul Armeniei si 3,20 pentru scor egal. Romania este avantajata de pozitia superioara in clasamentul FIFA (desi in declin, dupa semi-esecul cu Muntenegru din prima etapa a acestor preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018), dar si de context: un nou antrenor care are nevoie sa obtina prima victorie, o echipa de la care se asteapta sa confirme ca este superioara reprezentativei Armeniei.

In sansele de castig ale Romaniei crede si specialistul Unibet, Ilie Dumitrescu: „Romania ar trebui sa castige in fata Armeniei, dupa semiesecul cu Muntenegru. Victoria este mai mult decit necesara, pentru a evita cresterea presiunii in tabara tricolora. Sunt deja 4 luni de la precedentul succes, 5-1, in amicalul cu Georgia, iar asteptarile sunt mari, pentru ca promisiunile au fost mari. De acesta data avem valizi toti jucatorii de la mijloc in sus, in timp ce armenii nu pot miza pe cel mai bun om al lor, Mhitarian, creierul echipei. Cu o formula de echipa corecta, organizare, curaj si inspiratie, putem invinge la Erevan”.

Mai ferm este insa Denis Alibec, care are curajul de a spune lucrurilor pe nume: „Trebuie sa castigam neaparat 6 puncte din dubla cu Armenia si Kazahstan, pentru ca sunt echipe mult inferioare Romaniei si trebuie sa demonstram acest lucru”. Tinand cont ca Romania va intalni ulterior inclusiv Danemarca si Polonia, „vedetele” Grupei E, afirmatia sa este perfect valida. Victorie fara goluri nu se poate, deci ne putem uita si la cotele posibililor marcatori ai Romaniei: favoriti pentru a marca in poarta Armeniei sunt Bogdan Stancu (cota 3,30), Florin Andone (cota 3,55) si Claudiu Keseru (de asemenea cota 3,55), Denis Alibec (cota 3,80) si Nicolae Stanciu (cota 3,95).

Totusi, nu se asteapta multe goluri in partida Armenia – Romania. Pariul pentru „peste 2,5 goluri” are cota 2,4, in timp ce pariul „sub 2,5 goluri pe meci” are costa 1,59 la casa de pariuri online Unibet. Cel mai probabil scor pare sa fie 0-1 (cota 6,75), urmat de 0-0 si 1-1 (ambele cu cota 7,00).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button