„Putin de București” Oprescu despre primarii de sector: „Asociația panseluțelor vii”

de:
12 apr. 2013
0 Afișari

Primarul Sorin Oprescu a declarat că miza principală a celor şase primari de sector din Bucureşti, care s-au asociat împotriva lui, este controlul şi banul public, relatează rtv.net.

El l-a acuzat pe Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, că nu cunoaşte o serie întreagă de legi şi că nu deosebeşte banul privat de cel public.

„Asociaţia panseluţelor vii. Ce poate să-i mâne în luptă decât ideea că primarul sectorului 3 confundă banul privat cu banul public, nu cunoaşte o serie întreagă de legi. Ei se plâng de nişte lucruri care au fost puse în anormalitate în urmă cu nouă ani de zile. Miza lor e controlul şi banul public.”, a declarat Oprescu la România TV.

Primarii celor şase sectoare ale Capitalei au anunţat, duminică, înfiinţarea Asociaţiei Primarilor de Sector, pentru îmbunătăţirea activităţii administrative a Bucureştiului. Într-o conferinţă de presă comună, edilii sectoarelor s-au arătat nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu colaborează cu ei, acuzând lipsa de transparenţă şi de dialog.

Referitor la apelativul pe care Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, l-a folosit la persoana edilului Capitalei, „ţarul de Bucureşti”, Oprescu a răspuns: „Ideea lui Piedone e o apropiere de Putin. Mă onorează apropierea asta.”.

Cookies